Kalender

september 2022
M Ti O To F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Kategorier

Min tid som kræftpatient

Dette er en detaljeret historie om mit liv som kræftpatient siden 1999. Det har været god terapi for mig selv at få alle mine tanker og oplevelser skrevet ned, ikke mindst takket være min præst, som har været en utrolig støtte for mig, og som har tilskyndet mig til at komme videre, når jeg har følt, jeg var gået i stå. Jeg håber også, at personalet på de to hospitaler kan bruge det konstruktivt, og at andre kræftpatienter kan genkende nogle oplevelser og tanker, som de kan bruge til at komme videre med, så de kan se, at de ikke er alene om at have det dårligt ind imellem – jeg har i alt fald selv haft glæde af at tale med og læse om andre kræftpatienter, der har reageret på samme måde som mig. Samtidig er fortællingen tænkt som en stor tak til alle dem, der har stået mig nær under hele forløbet. Uden mit netværk havde jeg ikke klaret mig så godt igennem. Hvordan historien udvikler sig og ender, ved jeg heldigvis ikke, men det er mit håb, at jeg/vi må få nogle gode tider ind imellem, og at der efterhånden bliver længere og længere imellem de dårlige perioder.

En gang kræftpatient – altid kræftpatient, men hvis man kan få det til at fylde mindre og mindre i ens hverdag, er man nået langt, og det et netop, hvad jeg nu skal arbejde med.